ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Συκοφαντίες και ειρωνεία εναντίον της Ελλάδος από τον George Ivanov

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma,   " 

Posted: Σεπτεμβρίου 23, 2014 at 9:43 μμ, Last Updated: 
ivanov450
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Πρόεδρος της ΠΓΔΜ : Η  Ελλάδα εξακολουθεί να διοικείται από τους πολιτικούς της εποχής του Ψυχρού Πολέμου


Υποδείξεις , ύβρεις και συκοφαντίες  από τον σκοπιανό πρόεδρο George Ivanov,  σε διάλεξη του στην Αμερική. Συγκεκριμένα  ο ίδιος δήλωσε ότι «η Ελλάδα έχει καθιερωθεί ως μια χώρα με μια θρησκεία, ένα έθνος, μία γλώσσα. Η ΠΓΔΜ είναι μια χώρα που σέβεται όλες τις θρησκείες, όλες τις γλώσσες και όλες τις εθνικότητες. Εάν η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει την ΠΓΔΜ  ως κράτος, αυτό είναι δικό της  πρόβλημά  » .

Επίσης συνεχίζοντας τον οχετό των δηλώσεων του κατά της Ελλάδας,  ο George Ivanov κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης στο Πανεπιστήμιο του Yale στις ΗΠΑ, ανέφερε:
«Οι διαφωνίες σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας είναι πολύ περίπλοκη, η Αθήνα επιμένει σε ένα όνομα για γενική χρήση. Ισχύει αυτό διότι στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη πολιτικοί από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, που υποστηρίζουν την αφομοίωση του κράτους. Το μοντέλο της συνύπαρξης στην ΠΓΔΜ  βασίζεται στο σεβασμό για τις διαφορές των άλλων, και αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα σε μας και τους Έλληνες», κατέληξε  ο Ιβάνοφ.
«Λόγω του προβλήματος  μας με την  Ελλάδα σχετικά με την ονομασία  , δεν μας επιτρέπει να λεγόμαστε «Μακεδόνες» και η χώρα μας «Μακεδονία», και είμαστε έξω από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρέπει να δούμε το πώς θα περάσουμε αυτή την περίοδο με επιτυχία . Με χαρά μπορώ να πω σήμερα ότι η ΠΓΔΜ  έχει την ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομία ολόκληρης της περιοχής μας, και η  δημιουργία θέσεων εργασίας για νέους ανθρώπους είναι ο κύριος σκοπός μας . Η οικονομική μας επιτυχία βοηθά την παραμονή των νέων στη χώρα , και τα πιο επιτυχημένα άτομα μας,  ζουν στην ΠΓΔΜ , κατέληξε  ο Πρόεδρος Ιβάνοφ δήλωσε σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο του Yale στην αμερικανική πολιτεία του Κονέκτικατ.
Οι δηλώσεις του σκοπιανού αξιωματούχου προσπαθούν εναγωνίως να κρύψουν  τα προβλήματα και τη ταραχή από την στάση των αλβανόφωνων. Τώρα σχετικά με ψυχρό πόλεμο και άλλες τέτοιες ιστορίες , υπενθυμίζουμε στον πολιτικό από το συγκεκριμένο κρατίδιο, ότι « όσο δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια».

Με πληροφορίες από focus-fen.net
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου