ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Προς οποιαδήποτε γυναίκα , από έναν άντρα που δεν αντέχει άλλο ! " ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΧΡΟΝΩΝ "


Αν νομίζετε ότι είστε χοντρές , προφανώς είσαστε ! Αρνούμαστε να απαντήσουμε ! Μάθετε να δουλεύετε το κάθισμα της τουαλέτας ! Αν είναι πάνω , κατεβάστε το ! Αν δεν ντύνεστε σαν τις κοπέλες της Victoria Secret , μην περιμένετε εμείς να συμπεριφερόμαστε σαν τους τύπους στις σαπουνόπερες ! 

ΜΗΝ κόβετε τα μαλλιά σας ! ΠΟΤΕ ! Τα μακριά μαλλιά είναι πάντα πιο ευπαρουσίαστα από τα κοντά . Ένας από τους λόγους που οι άντρες φοβούνται να παντρευτούν , είναι γιατί οι παντρεμένες κόβουν πάντα τα μαλλιά τους . Και τότε είναι πια αργά για αυτούς . 
Γενέθλια , Χριστούγεννα και επέτειοι δεν είναι εξετάσεις για να δείτε αν μπορούμε να βρούμε το καλύτερο δυνατόν δώρο ως τώρα ! 
Αν κάνετε μία ερώτηση που δεν θέλει απάντηση , να περιμένετε μία απάντηση που δεν θα θέλατε να ακούσετε ! 
Μερικές φορές δεν σκεφτόμαστε εσάς ! Μάθετε να ζείτε με την ιδέα ! Μην μας ρωτάτε τι σκεφτόμαστε , εκτός και αν είσαστε προετοιμασμένες να συζητήσουμε για αυτοκίνητα , ποδόσφαιρο η εμπειρίες στον στρατό ! Κυριακή = Σπορ ! Είναι κάτι σαν την πανσέληνο , η την άμπωτη ! Αφήστε την όπως έχει ! Το shopping δεν είναι σπορ , και μην περιμένετε ποτέ να το δούμε έτσι ! Όταν θέλουμε να πάμε κάπου , οτιδήποτε και να φορέσετε είναι μία χαρά ! Αλήθεια ! Έχετε πολλά ρούχα ! Έχετε πάρα πολλά παπούτσια ! Το να κλαίτε είναι εκβιασμός ! Απλά πείτε μας τι θέλετε ! Γελάκια και υπονοούμενα δεν πιάνουν ! Απλά πείτε το ! ΟΧΙ ! Δεν ξέρουμε τι μέρα είναι ! Ποτέ δεν θα ξέρουμε ! Μαρκάρετε τις επετείους στο ημερολόγιο αν θέλετε να τις θυμόμαστε ! Το να κατουράς όρθιος είναι πολύ πιο δύσκολο ! Μερικές φορές μπορεί να ξεφύγει και κάτι ! Οι περισσότεροι άντρες έχουν τρία ζευγάρια παπούτσια ! Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι μας κάνει καλό να διαλέγουμε ανάμεσα σε τριάντα ζευγάρια παπούτσια πιο πάει πιο καλά με το φόρεμά σας ! Ναι και όχι , είναι δύο ντόμπρες και υπολογίσιμες απαντήσεις ! Ένας πονοκέφαλος όταν διαρκεί έναν μήνα είναι πρόβλημα ! Πηγαίνετε να δείτε έναν γιατρό ! Μπορείτε να μας πείτε να κάνουμε κάτι , ή πως θα το κάνουμε . Αλλά όχι και τα δύο μαζί ! Όποτε είναι δυνατόν , πείτε ότι έχετε να πείτε την ώρα των διαφημίσεων . Όλοι οι άντρες βλέπουν δέκα έξι χρώματα ! Η ζάχαρη τρώγεται ! Δεν είναι χρώμα ! Αν σε τρώει το ξύνεις . Το να πίνεις μπύρα είναι τόσο διασκευαστικό , όσο για σας να χαζεύετε τσάντες . Αν ρωτήσουμε : " Συμβαίνει κάτι ; " Και απαντήσετε " Τίποτα ", εμείς θα είμαστε σαν να πηγαίνουν όλα καλά .


ΠΗΓΗ : "  http://asteiakia.gr  " ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου