ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Ασύλληπτο ρεκόρ πωλήσεων για τη ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε

ΜΕ 600 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΑ ΠΩΛΗΘΕΝΤΑ NISSAN!

15/12/2014
Η Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014, αποτελεί μια ιστορική μέρα για τη  Nissan – NΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε  καθώς έσπασε το “φράγμα” των εξακοσίων χιλιάδων Nissan, από τότε που ξεκίνησε την επιτυχημένη συνεργασία της με τη Nissan International S.A, το 1961. 

Η αντιπροσώπευση αυτή ήταν η πρώτη της Ιαπωνικής φίρμας σε ολόκληρη την Ευρώπη και μια από τις σημαντικότερες έως σήμερα. Συνέβαλε στη διάδοση των Ιαπωνικών αυτοκινήτων και την υπεροχή της Nissan μεταξύ των ιαπωνικών εταιρειών όπου, ειδικά στην Ελλάδα, το όνομα της μάρκας είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας, της ασφάλειας και της τεχνολογικής υπεροχής. 
Στην πορεία αυτών των χρόνων εξαιρετικής συνεργασίας, η Nissan – NΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, ανέκαθεν υπήρξε καινοτόμος και δυναμική.  Δραστηριότητες όπως το εργοστάσιο παραγωγής οχημάτων στο Βόλο (1980 -  1995),  το οποίο αποτέλεσε και πρότυπο για τη Nissan παγκοσμίως, καθώς και το κέντρο Διανομής Ανταλλακτικών, Αυτοκινήτων και Εκπαίδευσης στον Ασπρόπυργο (1994),  μαρτυρούν το πρωτοποριακό επιχειρηματικό πνεύμα της εταιρείας σε όλη την πορεία της. Σήμερα, έχοντας καταγράψει πάνω από 600.000 πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στο ενεργητικό της, με ένα άρτιο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων – συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, με μια δυναμική επικοινωνία και εμπορική πολιτική που εφαρμόζει, όπως και με το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πριν αλλά και μετά την πώληση, η Nissan – NΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, έχει επιτύχει μια εξαιρετικά μεγάλη αναγνωρισιμότητα στις συνειδήσεις των καταναλωτών.

ΠΗΓΗ : "    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ    " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου