ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΥΤΙΑ

Αξιότιμοι κύριοι και αγαπητοί συνάδελφοι.
Σας κοινοποιώ ανοιχτή επιστολή που αποστέλλω στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, κ. Γεώργιο Αυτιά, επιστολή που απαντά σε εκπομπή του που παρουσιάσθηκε τον Φεβρουάριο του 2014 στον παραπάνω τηλεοπτικό σταθμό και αφορούσε, όπως ανέφερε, τις «αυξήσεις» που θα πάρουν οι αξιωματικοί.

Αποτέλεσμα της συγκεκριμένης εκπομπής (δεν πιστεύω ότι ήταν και σκοπός) ήταν να λειτουργήσει αμέσως ο λεγόμενος «κοινωνικός αυτοματισμός) και να επισύρη την δικαιολογημένη μήνη του κόσμου εναντίον του κλάδου μας.
Όλα τα στοιχεία που παρουσιάσθηκαν ήταν ανακριβή και αποδείχτηκε αυτό περίτρανα μετά από την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΓΓΠΣ των πραγματικών ποσών που λαμβάνει ο καθένας από εμάς, ποσά που αποτελούν επιστροφή μέρους των παρανόμως και αντισυνταγματικώς παρακρατηθέντων, μόνο από εμάς, τους εν ενεργεία και αποστρατεία συναδέλφους μας.
Πιστεύω ότι οι ανακρίβειες αυτές, δεν ήταν εσκεμμένες αλλά προήλθαν από παραπληροφόρηση και με τα στοιχεία που προσκομίζω στον κ. Αυτιά θα τον βοηθήσω να αποκαταστήση την αλήθεια.
Στο σύνολο του τύπου που το κοινοποιώ, παρακαλώ όσοι το νομίζουν σκόπιμο να δημοσιεύσουν την επιστολή αυτή.
Στους συναδέλφους τους παρακαλώ για την κατά την κρίση τους κοινοποίηση.
Στην ΕΑΑΣ Ξάνθης, προτείνω να το υποβάλει στην ΕΑΑΣ προκειμένου να κοινοποιηθεί στο σύνολο των συναδέλφων ή να καταχωρηθεί στην προσεχή έκδοση της ΕΗ.
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και εύχομαι σε όλους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.
Με εκτίμηση
Αργύριος Ανδριώτης
Απόστρατος αξιωματικός του Στρατού Ξηράς




Αυτό το email είναι απαλλαγμένο από ιούς και κακόβουλο λογισμικό, επειδή η προστασία avast! Antivirus είναι ενεργή.

ΠΗΓΗ : "  E-MAIL   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου