ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Στο εδώλιο δάσκαλος χορού για βιασμό 15χρονης


Posted: Φεβρουαρίου 14, 2015 at 11:07 μμ, Last Updated: 
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω θα καθίσει μέσα στις επόμενες μέρες ένας 62χρονος δάσκαλος παραδοσιακών χορών, ο οποίος θα λογοδοτήσει για βιασμό κατ΄εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 14 αλλά όχι τα 15 έτη, κατ” εξακολούθηση.

Ο 62χρονος, ο οποίος παρέδιδε μαθήματα χορού σε πνευματικό κέντρο, σε παιδιά ηλικίας 12 έως 19 ετών, είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2012 στη Ρόδο μετά από καταγγελία της οικογένειας του κοριτσιού. Οι γονείς της υποστήριξαν στην αστυνομία ότι ο φερόμενος ως δράστης οδήγησε με το αυτοκίνητο του την 15χρονη σε ερημική τοποθεσία στον Αρχάγγελο και την εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις. Από την έρευνα των αρχών μάλιστα προέκυψε ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες πριν τη σύλληψη του, είχε προβεί και άλλες φορές σε παρόμοιες πράξεις σε βάρος του ίδιου παιδιού.
Στην απολογία του, ο 62χρονος δήλωσε αθώος, διευκρινίζοντας ότι το επάγγελμα του είναι δημοτικός υπάλληλος και όχι δάσκαλος χορού. Τα μαθήματα τα παρέδιδε αφιλοκερδώς και οι περισσότεροι μαθητές του ήταν ανήλικοι και όλοι κάτοικοι του χωριού.
Όσον αφορά τις κατηγορίες που του αποδίδονται, τόνισε ότι ουδέποτε έκανε το παραμικρό στην 15χρονη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιοι της υπέδειξαν τι να υποστηρίξει στην αστυνομία «προφανώς για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις που θα δημιουργούσε στην κλειστή κοινωνία της Αρχαγγέλου το γεγονός ότι ένα κορίτσι μπήκε, βραδινή ώρα, σε ένα αυτοκίνητο ενήλικου άνδρα και έγινε αντιληπτή από ομοχώριούς τους, προσπαθούν να πετύχουν την καταδίωξή του και την εμφάνιση της ανήλικης ως «θύματος».
Να σημειωθεί ότι ο 62χρονος παραπέμφθηκε σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, καθώς προέκυψε διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτή. Είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης συναναστροφής με ανήλικους.
Πηγή news247.gr


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/02/%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%b4%cf%8e%ce%bb%ce%b9%ce%bf-%ce%b4%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%87%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%8d-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b2%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%cf%8c-15%cf%87.html#ixzz3S2bnOJwa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου