ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Να τους πάρουν στα κρεβάτια τους...!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   "Να τους πάρουν στα κρεβάτια τους...!
http://www.efenpress.gr
    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων έξω από την Αστυνομική Ακαδημία και το Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών, στην Αμυγδαλέζα, όπου τη νύχτα βρέθηκε απαγχονισμένος 28χρονος μετανάστης από το Πακιστάν. Στο κέντρο κράτησης αναμένεται να μεταβεί και κλιμάκιο τουΣΥΡΙΖΑ. (Λείπει ο Μάρτης απ τη ...σαρακοστή;)
    Ο 28χρονος κρεμάστηκε με πετσέτα, που έκανε βρόγχο, από κουκέτα, μέσα σε κοντέινερ, όπου κρατείτο, την πρώτη μέρα της μεταγωγής του στο Κέντρο Κράτησης.
    Σύμφωνα με την αστυνομία, ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία, δεδομένου ότι από την αυτοψία και την ιατροδικαστική εξέταση δεν διαπιστώθηκαν εξωτερικές κακώσεις, ή άλλα στοιχεία, που να οδηγούν σε διαφορετική εκδοχή. Ωστόσο, την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί νεκροτομία και θα γίνει και τοξικολογική εξέταση, προκειμένου να αποκλειστεί και επισήμως οποιαδήποτε πιθανότητα πέρα από την αυτοκτονία.
    Τον νεαρό αλλοδαπό βρήκαν νεκρό περί τις 20:00, συγκρατούμενοί του και φώναξαν τους αστυνομικούς που φρουρούν το κέντρο, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες.
    Με αφορμή το τραγικό περιστατικό και δεδομένου ότι δεν είναι η πρώτη αυτοκτονία στο Κέντρο Κράτησης -μόλις πριν από μερικές μέρες διαπιστώθηκε και ο θάνατος, από παθολογικά αίτια, ενός ακόμα νεαρού κρατούμενου- δημιουργήθηκεένταση και εξέγερση μικρής έκτασης των αλλοδαπών κρατουμένων, στον χώρο γύρω από το κοντέινερ, όπου έδωσε τέλος στη ζωή του ο 28χρονος. Η κατάσταση ηρέμησε λίγο αργότερα.
    Αρχικά υπήρξε η πληροφορία ότι ο νεαρός αυτοκτόνησε, επειδή παρέμενε στο κέντρο, ενώ είχε παρέλθει το 18μηνο κράτησής του, κάτι το οποίο διαψεύστηκε από την Αστυνομία και την έρευνα που ακολούθησε.
    Όπως έγινε γνωστό, ο 28χρονος Πακιστανός συνελήφθη στις 12 Δεκεμβρίου 2014 στο Ρέθυμνογια παράνομη είσοδο και διαμονή στη χώρα. Προχθές μετήχθη στην Αθήνα, όπου παρέμεινε για ένα βράδυ στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, στην οδό Πέτρου Ράλλη και χθες οδηγήθηκε στην Αμυγδαλέζα.
    Η προανάκριση ανατέθηκε στην Ασφάλεια Αττικής.
    Μετά τον θάνατο του αλλοδαπού, υπήρξαν διαβήματα διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, καθώς και πολλαπλές αντιδράσεις για το συγκεκριμένο Κέντρο, διαβήματα που αναμένεται να εξεταστούν από την κυβέρνηση και σύντομα να υπάρξουν σχετικές αποφάσεις.
    Αυτή την ώρα παραμένουν στην είσοδο των αστυνομικών σχολών, άτομα από την Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στον... Ρατσισμό και τη ...Φασιστική Απειλή», τα οποία κρατούν πανό και διαμαρτύρονται για τη λειτουργία του Κέντρου Κράτησης.
ΣΧΟΛΙΑ
(Στο τέλος θα αποδειχθεί ότι ή είχε ψυχολογικά προβλήματα ή τον "αυτοκτόνησαν" οι συμπατριώτες του, αν δεν τον είχαν βιάσει και ομαδικά προηγουμένως. Αρκει η νεκροψία και νεκροτομή να κάνει σωστά τη δουλειά της). ΑΛΕΞ
Aν δεν τους αρέσει στην Ελλάδα  να τους στείλουν από εκεί που ήρθαν.
Όσο για τους..."αντιρατσιστές" αν τους αγαπούν τόσο, να τους πάρουν στα σπίτια τους και στα κρεβάτια τους... JUAN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου