ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Απίστευτη ιστορία: Οικογένεια έκανε το πρώτο της κορίτσι μετά από… 200 χρόνια (Φωτογραφίες)

Posted: Φεβρουαρίου 17, 2015 at 12:27 πμ, Last Updated: 
Την τελευταία φορά που μια μαία αναφώνησε στην οικογένεια Lawrie «είναι κορίτσι» ο Ναπολέοντας ετοιμάζονταν για πόλεμο, το αυτοκίνητο δεν είχε εφευρεθεί ακόμα ενώ στο θρόνο της Αγγλίας ήταν ο Γεώργιος ο τρίτος ο τρελός.
Χρειαστήκαν να περάσουν πάνω από 200 χρόνια για γεννηθεί η μικρή Μίλα Lawrie ενώ η οικογένεια που είναι πανευτυχής γιορτάζει την άφιξη του πρώτου κοριτσιού από το 1809. Οταν η 26χρονη Χάνα γνώρισε τον Μάρκ, ήξερε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να σπάσει την παράδοση 5 γενεών που ήθελε τις γυναίκες να γεννούν μόνο αγόρια.

«Οταν γνώρισα τον Μάρκ μου εξήγησε ότι εδώ και πέντε γενιές όλοι στην οικογένειά του είχαν μόνο αγόρια. Μου προειδοποίησε ότι οι πιθανότητες να κάνουμε κορίτσι ήταν μηδαμινές». Κανένας λοιπόν δεν παραξενεύτηκε λοιπόν όταν το  2012 η Χάνα γέννησε τον Μάσον.«Κοιτάζοντας το γενεαλογικό δέντρο της οικογένειας του Μάρκ διαπίστωσα ότι το τελευταίο κορίτσι που γεννήθηκε στην οικογένεια ήταν η θεία Μπέσι το 1809. Ρώτησα γιατρούς και όλοι μου είπαν το ίδιο πράγμα. Το να γεννηθεί ένα κορίτσι ή ένα αγόρι οι πιθανότητες είναι ίδιες».
Ωστόσο η Χάνα ήταν αποφασισμένη να σπάσει την «κατάρα». Για να αυξήσει τις πιθανότητες να φέρει στον κόσμο κοριτσάκι υιοθέτησε μια αμφιλεγόμενη τακτική.
Αποφάσισε να ακολουθήσει την μέθοδο του Shettles, που αναπτύχθηκε από έναν αμερικανικό γιατρό τη δεκαετία του εξήντα. Ο Shettles υποστηρίζει ότι ένα χρονοδιάγραμμα της σύλληψης μπορεί να να βοηθήσει έτσι ώστε να προσδιοριστεί το φύλο του μωρού.
Σύμφωνα με την έρευνα του ανδρικό σπέρμα (χρωμόσωμα Υ) είναι πιο γρήγορο, πιο αδύναμο και έχει μικρότερη διάρκεια ζωής από ότι το γυναικείο σπέρμα (Χ χρωμόσωμα), το οποίο είναι πιο αργό αλλά επιβιώνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι το σεξ πριν από την ωορρηξία, και όχι κατά τη διάρκεια της, αυξάνει τις πιθανότητες να συλλάβει μια γυναίκα κορίτσι, γιατί μόνο το θηλυκό σπέρμα θα επιζήσει περισσότερο χρόνο έτσι ώστε να διεισδύσει στο ωάριο.
«Σαν μαία ζήλευα κάθε φορά που παρέδιδα ένα κορίτσι στη μητέρα του και είναι κάτι που το έχω κάνει πάνω από 200 φορές. Λατρεύω τα αγόρια, αλλά δεν μπορούσα να παραιτηθώ από την επιθυμία να ζήσω και τη σχέση μητέρας – κόρης. Το ξέρω, δεν ήταν ρομαντικό, κάναμε προσπάθειες μόνο τις πρώτες μέρες του κύκλου μου, αλλά αποδείχτηκε αποτελεσματικό», εξηγεί η Χάνα.
Η μοναδική ανησυχία της Χάνα για την τεσσάρων μηνών σήμερα Μίλα είναι να μην εξελιχθεί σε… αγοροκόριτσο! Με τρεις μεγαλύτερους αδερφούς, αμιγώς… αρσενικό γενεαλογικό δέντρο και πατέρα επαγγελματία γκόλφερ, ο κίνδυνος είναι θεωρητικά ορατός.
Πηγή: iefimerida.gr


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/02/%ce%b1%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b7-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b3%ce%ad%ce%bd%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%cf%84.html#ixzz3S2iB9KCM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου