ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Δύο σημαντικά βραβεία για την ΑΒ Βασιλόπουλος

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

05/02/2015
Η ΑΒ Βασιλόπουλος ξεκινάει τη χρονιά κατακτώντας δύο βραβεία σε σημαντικούς θεσμούς που αφορούν στον τομέα των εταιρικών υποθέσεων και το δίκτυο franchise.

Συγκεκριμένα, στην απονομή των «Corporate Affairs Excellence Awards» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου, η εταιρεία διακρίθηκε στην κατηγορία «Εσωτερική Επικοινωνία» για το πρόγραμμα «Ημέρα Εθελοντισμού».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, συντόνισε και υλοποίησε με επιτυχία την «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ», στην οποία συμμετείχαν οι εργαζόμενοι, οι οικογένειες και οι φίλοι τους.
Παράλληλα, στα «Franchise Business Awards 2015», όπου αναδεικνύονται οι καλύτερες αλυσίδες, οι επιδόσεις τους και οι καινοτόμες πρωτοβουλίες που εφαρμόζουν, η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε το βραβείο «Social Responsibility» για το πρόγραμμα «52 εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα», που εφαρμόζει με στόχο την υποστήριξη συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.
Αυτή η διάκριση έρχεται να επιβεβαιώσει, την άψογη εφαρμογή των μεγάλων «ΑΒτικών» προγραμμάτων και στα καταστήματα franchise πέρα από τα εταιρικά καταστήματα.
Αυτές οι διακρίσεις επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη θέση της ΑΒ Βασιλόπουλος μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών λιανεμπορίου και αποτελούν τα θεμέλια για μία ακόμα πιο επιτυχημένη χρονιά.

Στην φωτογραφία, ο Δημήτρης Παπαχρυσάνθου, Wholesale & Affiliate Retail Director παραλαμβάνει το βραβείο στα Franchise Business Awards 2015.

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου