ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Το πρωινό συμβάλει στην υγεία της καρδιάς


Posted: Φεβρουαρίου 26, 2015 at 5:43 μμ, Last Updated: 
proino-symbalei-stin-ygeia-tis-kardias
Το πρωινό είναι ένα από τα γεύματα που λαμβάνουμε σε καθημερινή βάση και μπορεί να συμβάλει στην καλύτερη λειτουργία, αλλά και στην προστασία της καρδιάς συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο και στην υγεία, αφού ενεργοποιεί το μεταβολισμό μας και τροφοδοτεί με ενέργεια της σωματικές μας λειτουργίες.

Το πρωινό είναι ίσως το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, αφού είναι η πρώτη πηγή ενέργειας του οργανισμού ύστερα από τον ύπνο και από αρκετές ώρες χωρίς να έχουμε καταναλώσει οποιοδήποτε τρόφιμο, για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε με ζωντάνια και δύναμη και να αντεπεξέλθουμε σε μία απαιτητική και δύσκολη ημέρα.
Ίσως οι περισσότεροι έχουμε συνηθίσει να αποφεύγουμε να τρώμε πρωινό και το έχουμε αντικαταστήσει με τον καφέ, κάτι που είναι εντελώς λάθος αφού ο οργανισμός χρειάζεται ενέργεια για να ανταπεξέλθει κατά την διάρκεια της ημέρας και συνήθως της πρωινές ώρες, που είναι η ώρες που μπορεί να δουλεύουμε ή να κάνουμε τις πιο χρήσιμες και απαιτητικές εργασίες της ημέρας.
Γιαυτό καλός είναι ο πρωινός καφές αλλά πάντα να συνδυάζεται μετά από ένα πολύ καλό και πλούσιο πρωινό, ώστε να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας αλλά και να προστατεύσετε το σημαντικότερο ζωτικό όργανο του ανθρώπινου οργανισμού, την καρδία.
VotanonKipos.gr


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/02/%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%89%ce%b9%ce%bd%cf%8c-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%ac%ce%bb%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b4.html#ixzz3TAEGzDfP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου