ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Όσο μικρότερη είναι η φούστα τόσο φθηνότερο θα είναι το γεύμα

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



7.Όσο μικρότερη είναι η φούστα τόσο φθηνότερο θα είναι το γεύμα
Πόσο κοντή πρέπει να είναι για να πληρώσει … το μαγαζί ?
    Σε μια προσπάθεια να βελτιώσει τις πωλήσεις του ένα κινέζικο εστιατόριο έτρεξε πρόσφατα μια ειδική προσφορά. Πρόσφερε στις γυναίκες πελάτεςεκπτώσεις με βάση το μήκος της φούστας τους.
    Όσο μικρότερη ήταν η φούστα τόσο καλύτερηήταν η έκπτωση. Η ποσότητα του δέρματος που είναι εκτός είναι αυτή που μετριέται κατά την άφιξη τους και το ποσοστό έκπτωσης προσδιορίζεται ανάλογα.
    Η προώθηση, η οποία διήρκεσε όλη την προηγούμενη εβδομάδα στο εστιατόριο Yang Jia Hot Pot στην Jinan, είχε τεράστια επιτυχία. Εκατοντάδες γυναίκες περίμεναν στην ουρά για να τους μετρήσουν την φούστα. Το μεγαλύτερο πόδι καταγράφηκε 13 ίντσες πάνω από το γόνατο κερδίζοντας έκπτωση 90%. Το χαμηλότερο ήταν 3 ίντσες κερδίζοντας μιαέκπτωση 20 %.
    Ο Eason Yang, ιδρυτής του Yang Jia Hot Pot, δήλωσε ότι η προώθηση ήταν πολύ σημαντική διότι τον τελευταίο καιρό διανύσαμε μια χαμηλή σεζόν. « Θέλαμε να ξεκινήσει μια διαφημιστική καμπάνια που θα μπορούσε να προσελκύσει πολύ κόσμο». «Το εστιατόριο μας είναι ανοικτό εδώ και 5 μήνες. Κάθε μήνα χρησιμοποιούμε μια διαφορετική προώθηση. Με αυτές τις προωθητικές ενέργειες προσπαθούμε να αυξήσουμε τους πελάτες μας.»
    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα κινέζικο εστιατόριο να υιοθετεί απρεπές στρατηγικές μάρκετινγκ. Νωρίτερα στο ίδιο έτος μια κορεατική εγκατάσταση στην πόλη Zhengzhou προσφέρει δωρεάν γεύματα σε γυναίκες που κρίθηκαν ότι είναι μεταξύ των πέντε πιο όμορφων τις ημέρας. Μαντέψτε ποιοι ήταν οι κριτές. Μερικοί πλαστικοί χειρούργοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου