ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α...




Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ.ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Ευάγγελο,συναντήθηκε με τον Υφυπουργό και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ.κ. ΧΑΪΚΑΛΗ και ΡΩΜΑΝΙΑ. Η αντιπροσωπεία μας εξέθεσε στους ανωτέρω τα προβλήματα μας σχετικά με το Ασφαλιστικό και το Συνταξιοδοτικό και τους κατέθεσε υπόμνημα των αιτημάτων μας=====>>> Η συνάντηση έγινε μέσα σε κλίμα κατανόησης και παρουσία της Βουλευτού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ Ελένης. 
Οι κυβερνώντες περιέγραψαν με μελανά χρώματα την πορεία των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών θεμάτων μας. Υπό την πίεση του διεθνούς «κουαρτέτου» η Κυβέρνηση παίρνει πίσω τις προεκλογικές δεσμεύσεις της και εντάσσεται στη γενική διακομματική συνταγή «πονάει χέρι, κόβει χέρι». Κατόπιν τούτου εντός του Αυγούστου υλοποιείται η ένταξη του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. στο Ε.Τ.Ε.Α. και το κούρεμα των συντάξεων μας. Συνάδελφοι η συνάντηση απέδειξε ότι για ακόμη μία φορά αποτελούμε «το πρώτο πρόβατο για σφαγή». 
Η Ομοσπονδία μας αντέδρασε επίμονα στις ανωτέρω επιχειρούμενες σε βάρος μας αλλαγές και υπενθύμισε στους κυβερνώντες ότι εν ενεργεία και εν αποστρατεία άνδρες και γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας αποτελούμε τους θεματοφύλακες της Δημοκρατίας εν καιρώ ειρήνης. Παράλληλα τους υπενθύμισε ότι έχουν υποχρέωση να σεβαστούν τις αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις που μας δικαιώνουν και μας απονέμουν την πραγματική θέση μας στην κοινωνία. Συνάδελφοι να είστε έτοιμοι για αγώνες. 
Μας λεηλατούν και μας περιθωριοποιούν. Κινδυνεύουν άμεσα η κοινωνική μας υπόσταση και η ζωή μας. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να περάσουν τα σχέδια τους αλλά αντίθετα, δυναμικά, να τους υπενθυμίσουμε τις προεκλογικές υποσχέσεις τους και την ηθική και νομική υποχρέωση τους απέναντι μας

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 

       Ο Ειδ. Γραμματέας                                          Ο Πρόεδρος
 ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Νικήτας                          ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος
     Αστυν. Δ/ντης ε.α.                                         Υποστράτηγος ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου