ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Τέλος τα μηδενικά τέλη... Αυξήσεις έως 200 ευρώ στα τέλη κυκλοφορίας

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας μόνο για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που τα οχήματά τους εκπέμπουν κάτω από 80 γρ./CO2, αυξήσεις από 100 έως και 200 ευρώ στα «ακριβά» αυτοκίνητα και ένα Plan B που προβλέπει έσοδα πάνω από 1 δις. ευρώ και μπορεί να ενεργοποιηθεί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, το οποίο έχει έτοιμο το οικονομικό επιτελείο.
Μάλιστα σύμφωνα με όσα ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών στην «Αγορά» : «Δεν είναι δυνατό να πληρώνει κάποιος ιδιοκτήτης ενός παλιού και μικρού σε κυβισμό οχήματος Τέλη Κυκλοφορίας 135 ευρώ και κάποιος άλλος που έχει δαπανήσει πάνω από 20.000 ευρώ για την απόκτηση ενός καινούριου οχήματος να καταβάλλει τα ίδια ή λιγότερα χρήματα για Τέλη Κυκλοφορίας».
Ωστόσο την Κυριακή ο Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Αλεξιάδης μιλώντας στον Realfm ξεκαθάρισε πως θα αυξηθούν τα Τέλη Κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού και αξίας ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχουν διαρρεύσει από διάφορα στελέχη του οικονομικού επιτελείου.
Παράλληλα ο κ. Αλεξιάδης προανήγγειλε τη μικρή μείωση των Τελών Κυκλοφορίας σε πολύ μικρά και φθηνά αυτοκίνητα αλλά και σε εκείνα με μεγάλου κυβισμού αλλά με ελάχιστη εμπορική αξία.
'Οσον αφορά στα αυτοκίνητα μεσαίου κυβισμού, χωρίς να ξεκαθαρίσει ποια είναι......... Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου