ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Σύσκεψη στο γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την παραβατικότητα των Ρομά στον Δήμο Άργους Μυκηνών


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3.11.15 | 
 Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 29/10 στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Στεφάνου Τόσκα για το θέμα της παραβατικότητας των Ρομά στην οποία και συμμετείχαν οι βουλευτές Αργολίδας κ.Γιάννης Γκιόλας κ.Γιάννης Ανδριανός κ.Γιάννης Μανιάτης και από πλευράς Δήμου ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Ηλίας Χατζηγεωργίου, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο. 

Υπήρξε λεπτομερής ανάλυση της έκρυθμης κατάσταση την οποία βιώνουν οι πολίτες του Δήμου Άργους Μυκηνών και ιδιαιτέρως της τοπικής κοινότητας της Νέας Κιου. Τονίστηκαν οι παραβάσεις του Κ.Ο.Κ , η διακίνηση ναρκωτικών , οι κλοπές εντός του οικισμού και στην ευρύτερη αγροτική περιοχή της Νέας Κιου . 

Ζητήθηκε από τον υπουργό η περαιτέρω και αυστηρότερη αστυνόμευση της περιοχής για την διασφάλιση της ισονομίας και της ασφάλειας των δημοτών. Η δέσμευση του υπουργού προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα ήταν ότι θα στελεχωθεί η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας με περισσότερους αστυνομικούς ώστε να περιπολούν συχνότερα στις πληγείσες από την
ΠΗΓΗ : " http://www.argolikeseidhseis.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου