ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

«Καταιγίδα» επτά μέτρων αλλάζει το φορολογικό τοπίο

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Επτά μέτρα που θα αλλάξουν ριζικά το φορολογικό περιβάλλον για μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες αφού είναι πια και μνημονιακές υποχρεώσεις αλλά και άλλα τα αποτελούν εκκρεμότητες που θα έπρεπε να είχαν ήδη λυθεί περιλαμβάνει η ατζέντα του υπουργείου Οικονομικών.
Μέσα στις επόμενες μέρες ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Τρύφωνας Αλεξιάδης και οι συνεργάτες του θα πρέπει να αποφασίσουν:
1. Την διαμόρφωση του τελικού ύψους των τελών κυκλοφορίας για το 2016 από τα οποία αναμένει έσοδα 1,3 δις ευρώ αντί των αρχικά υπολογισμένων εσόδων ύψους 1,1 δις ευρώ. Με βάση σενάρια που διαρρέουν από το υπουργείο οικονομικών αυτό θα γίνει με την αύξηση των τελών για τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού και την επιβολή ενός συμβολικού τέλους για τα περίπου 60.000 «καθαρά» αυτοκίνητα που μέχρι σήμερα είχαν ατέλεια.
2. Του όρους με τους οποίους θα δοθεί το επίδομα συνολικού ύψους 100 εκ ευρώ για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης το οποίο εκκρεμεί από τα μέσα Οκτωβρίου Το επικρατέστερο μέχρι στιγμής σενάριο θέμα σημαντική μείωση στα σημερινά εισοδηματικά όρια των 30.000 ευρώ για τον άγαμο, των 40.000 ευρώ για τους έγγαμους και 43.000 ευρώ για τις μονογονεϊκές με παράλληλη μείωση και των σχετικών περιουσιακών κριτηρίων (αξία ακίνητης περιουσίας). Τούτο για να μην μειωθεί η επιδότηση των 35 λεπτών στο λίτρο και να λάβουν το επίδομα όσοι το έχουν περισσότερο ανάγκη.
3. Τις αλλαγές που θέλει να κάνει στις κλίμακες μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών........ Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου