ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΙΛΟΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΙΛΟΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
Εφημ.’’ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ’’ ΟΚΤ 2015
Το έστειλε ο Βούλτσος  Ηρακλής Αντιστράτηγος ε.α. 
    Ένα γράμμα –κατάθεση ψυχής (σε γνωστό δημοσιογράφο)   αλλά  και  οργής,  περιφρόνησης  για  όλους  όσους  συζητούν σήμερα αν θα κόψουν 100 ή 200 ευρώ από τις αποδοχές των πιλότων της πολεμικής αεροπορίας,  έφθασε  στο  προσωπικό ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο .Το υπογράφει με το όνομαΓιώργος  Θαλάσσης    ένας  από  τους  αετούς του Αιγαίου, ένας από τους αντιπαραγωγικούς κατά  τον  κ.   Πάγκαλο εργαζόμενους    Έλληνες,  ένα  από  τα  παιδιά  αυτά  που προστατεύουν  την  εθνική  μας  κυριαρχία  παίζοντας  τη  ζωή  τους  κορώνα  γράμματα  κυνηγώντας ‘’εισβολείς’’. Φυσικά το πραγματικό του  όνομα  είναι  διαφορετικό  από  αυτό  του Γιώργου  Θαλάσση  ,  του  μικρού  ήρωα  των παιδικών μας χρόνων στο εικονογραφημένο περιοδικό.   
                                                            
    Φυσικά και του απαγορεύεται σαν εν ενεργεία  αξιωματικός  να  μιλήσει  δημόσια.  Αλλά κανείς  δεν  μπορεί  να διαγράψει  τη  φωνή της  ψυχής  αυτού  του  Έλληνα  πιλότου.  Το γράμμα του είναι  πραγματικά  συγκλονιστικό.
‘’  Όσο    και  αν  προσπαθήσουν  να  μικρύνουν αυτό  που  κάνουμε  μέσα  στο  αεροπλάνο ,όσο και αν παλέψουν να μας παρουσιάσουν σαν  μια  επαγγελματική  κατηγορία    ‘’ενστόλων’’ που πρέπει να μας  κόψουν 100 ή 200ευρώ  το μήνα  ,  να  τους  πείς  κύριε  Χαρδαβέλλα (γράφει ο πιλότος των F 16 ), ότι δεν θα  μπορέσουν  να  μας  στερήσουν ποτέ  τον δικό  μας  γαλάζιο  ουρανό  της  Ελλάδος  που είναι  το  σπίτι  μας  και  δεν  θα  συρρικνώσουν ποτέ την αγάπη που έχουμε για την πατρίδα.
    Τους  χαρίζουμε  και  τα  100  και  άλλα  200ευρώ  και  όλο  μας  το  μισθό,  αν  χρειάζεται αυτό για τη σωτηρία της πατρίδος.
    Όταν  εγώ  πιάνω  στα  ψαλίδια  τον  τούρκο εισβολέα  και τον λοκάρω στο  δικό  μου αεροπλάνο,  και  στους   δικούς  μου  πυραύλους,  τότε  βλέπω  σαν  μυρμήγκια  τους  300στη  Βουλή  που  θα  αποφασίσουν  αν  αυτό που κάνω  αξίζει  περισσότερα  ή  λιγότερα από  100  ευρώ  το  μήνα.  Όταν  φωνάζω  στο κέντρο  επιχειρήσεων  καθώς κυνηγάω  τον τούρκο,  ‘’Fox-1’’(δηλαδή  είμαι  σε  θέση  εικονικής βολής με πύραυλο  sparrow )   και μετά  ‘’Fox-2’’ (για βολή  με  AIM-9)  είναι  σαν να  αγκαλιάζω  την  πατρίδα  για  να  την  προστατεύσω,  όπως  το  μωρό  που  απέκτησα πρίν δύο μήνες. Τους τα χαρίζω όλα αν έτσι θα σωθεί η Ελλάδα. Δεν τους  χαρίζω όμως ποτέ  την  τιμή  μου,  την περηφάνιά  μου  και αυτό το απέραντο γαλάζιο πάνω από το Αιγαίο  που  εκεί  συναντώ  το  δικό  μας  ήρωα, τον Κώστα  Ηλιάκη,  να  μου  χαμογελάει  από τη μια γωνία και να με καθοδηγεί ’ ’ .
    Αξιότιμε  κ.κ.  Εκδότη  την  σημερινή  εποχή της  μιζέριας,  της  οικονομικής  κρίσης,  της απαξίας    αρχών  και αξιών  υπάρχουν  νέοι άνθρωποι που μπορούν να στέκονται όρθιοι, να καθοδηγούν και να μας φέρνουν το απωλεσθέν χαμόγελο στα πικραμένα χείλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου