ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Πότε θα εκδοθεί η υπουργική απόφαση για το εφάπαξ των αστυνομικών και με τί μείωση;

Τετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2013 10:31

      ΠΗΓΗ :  "  BLOKO.GR    "  



Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Από αναγνώστη λάβαμε την ακόλουθη επιστολή...
"Ειμαι συνταξιουχος της ΕΛ.ΑΣ. στο ταμειο της πρωην Α.Π.και το ονομα μου ειναι Δημητρης.Επειδη ενημερωση απο το ΤΕΑΠΑΣΑ δεν υπαρχει για το εφαπαξ χρημ.βοηθημα και την μειωση του την τελικη αν θα
ειναι αυτη του νομου 4093/12 η αυτη στο 18-20% οπως αποφανθηκαν και προτειναν με τις νεες αναλογιστικες μελετες και ποτε θα δωθει στους  δικαιουχους ,ειναι δυνατον με καποιο τροπο να ενημερωθω απο το BLOKO.gr.Ισως καποιο τηλεφωνο οχι του ΤΕΑΠΑΣΑ αλλα καποιου ατομου οπως του κ.Καραδημα που ασχοληθηκε με το θεμα του εφαπαξ.Ευχαριστω."


Το bloko.gr αποτάθηκε για το θέμα στον κ. Καραδήμα και μας είπε τα εξής:
"Όντως το ΤΕΑΠΑΣΑ αποφάνθηκε με απόφαση το εφάπαξ να υπολογίζεται με διαφορετικό τρόπο όπου οι απώλειες θα περιορίζονταν αισθητά σε σχέση με το νόμο 4093/12. Η απόφαση αυτή του ΤΕΑΠΑΣΑ εστάλη στο υπουργείο Εργασίας για να γνωμοδοτήσει προκειμένου το υπουργείο δημόσιας τάξης να υπογραψει σχετική υπουργική απόφαση.
Γνωρίζω ότι το υπουργείο Εργασίας ζήτησε κάποια συμπληρωματικά στοιχεία κι εστάλησαν. Επισκέφτηκα τον στρατηγό τον κ. Τσουβάλα και μου είπε ότι το πολύ μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου θα εκδοθεί η υπουργική απόφαση."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου