ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΤ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    "

Δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξαν Γάλλοι ακτιβιστές στον Ολλάντ που βρίσκεται στις ΗΠΑ : Σήκωσαν πανό έξω από τον Λευκό Οίκο με το σύνθημα “Oλλάντ Παραιτήσου”

Γάλλοι ακτιβιστές σήκωσαν πανό έξω από το Λευκό Οίκο με το σύνθημα  ΟΛΛΑΝΤ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ
Γάλλοι ακτιβιστές σήκωσαν πανό έξω από το Λευκό Οίκο με το σύνθημα
ΟΛΛΑΝΤ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ
Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά,Βρυξέλλες για pentapostagma.gr
Απ’ ότι φαίνεται το κύμα δυσαρέσκειας για το πρόσωπο του Προέδρου της Γαλλίας πέρασε τον Αντλατικό Ωκεανό. Ο François Hollande που πραγματοποιεί από τις 10/02/14 επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ δεν θα έχει μόνο να αντιμετωπίσει τα τυπικά κωλύματα ενός ασυνόδευτου Προέδρου (μετά τον χωρισμό του από την προδομένη του σύντροφο)!

10/02/14
10/02/14

Την ώρα που οι δυο Πρόεδροι – επιστήθιοι φίλοι πιά που μιλούν στον ενικό και αλληλοποκαλούνται με τα μικρά τους ονόματα -, συνομιλούσαν στον Λευκό Οίκο σήμερα 12/02/14, ο ηγέτης του κινήματος “Hollande Demission” , David Van Hemerlyck μαζί με άλλους οπαδούς του κινήματος,  ξεδίπλωναν το προσβλητικό πανό μπροστά από τον Λευκό Οίκο.
Λευκός Οίκος 11/02/14
Λευκός Οίκος 11/02/14
Ο 34χρονος διπλωματούχος του Πολυτεχνείου μαζί με άλλους Γάλλους είχαν φθάσει εδώ και μια εβδομάδα στις ΗΠΑ μεταφέροντας το πανό των 22 μέτρων. “Το γεγονός ότι ο κος  Hollande ήρθε εδώ σαν τσίρκο για να αντιπροσωπεύσει το κράτος είναι ένα σκάνδαλο για τη δημοκρατία”, δήλωσε ο David Van Hemelryck, ιδρυτής  του site hollande-démission.fr,
πηγές: Figaro,rtl,dh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου