ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΓΑΤΑ-ΗΡΩΙΔΑ ΣΩΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΚΥΛΟΥ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma      " 

Posted: May 15, 2014 at 11:52 am
H “TARA” ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΣΗΜΗ
Η Tara είναι ο ήρωάς μου δηλώνει ο μικρός Jeremy
Η Tara είναι ο ήρωάς μου δηλώνει ο μικρός Jeremy

Στο Barkersfield της Καλιφόρνια, ένα τετράχρονο αγόρι δέχθηκε την επίθεση ενός σκύλου που θα το κατασπάραζε, ενώ έκανε ποδήλατο έξω από το σπίτι του.
Ο σκύλος (διασταύρωση labrador/chow-chow) που ανήκει σε κάποιον γείτοντα, έριξε κάτω το παιδί, το δάγκωσε στα πόδια και άρχισε να το σύρει στο έδαφος σαν θήραμα.

Με αστραπιαία ταχύτητα  η γάτα της οικογένειας  Triantafillo (πρόκειται για έλληνες;) επιτέθηκε  στον σκύλο και αιφνιδιάζοντάς τον, απελευθέρωσε από τα δόντια του τον μικρό Jeremy.
Η  μητέρα του παιδιού που βρισκόταν στο εσωτερικό του σπιτιού δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό  ώσπου άκουσε τις φωνές του γιού της . Το κατοικίδιο στο οποίο η οικογένεια οφείλει το αίσιο τέλος της περιπέτειας, είχε “υιοθετηθεί” από το δρόμο πριν δυο χρόνια.
H ίδια η μητέρα δήλωσε ότι ακόμη και  όταν βγήκε έξω και αντίκρυσε το παιδί της πεσμένο  έδαφος, αδυνατούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί, αφού ο “δράστης” είχε τραπεί σε άτακτο φυγή.
Captuat
“Συνειδητοποίησα τι πραγματικά συνέβη όταν ο άνδρας μου  πρόβαλε το βίντεο της σκηνής που είχε καταγράψει η κάμερα ασφαλείας”.
Η γάτα Tara έγινε η  star της   πόλης και η νέα ηρωίδα των παιδιών. Όσο για το σκύλο, συνελήφθη απο την Αστυνομία σε κατάσταση “ιδιαίτερα επιθετική” και αντιμετωπίζει την θανατική ποινή ( ευθανασία).
Ο Jeremy τη γλύτωσε με μερικά ράματα …
106349
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ   ( ΣΤΗΝ  ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου