ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Απονεμήθηκαν τα βραβεία του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Γελοιογραφίας στο Ναύπλιο


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 29.3.15 |  | 
 Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ, το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσουκαι η Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ναυπλιέων διοργάνωσαν τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γελοιογραφίας με θέμα «Φωτεινοί Παντογνώστες» (Φεβρουάριος-Μάρτιος 2015).
Ο διαγωνισμός οργανώθηκε με την υποστήριξη τoυ χώρου Τέχνης και Πολιτισμού ΦΟΥΓΑΡΟ. Συμμετείχαν μαθητές και γελοιογράφοι από όλη την Ελλάδα με πάνω από 40 έργα, ατομικά ή ομαδικά.
Τα έργα των συμμετεχόντων θα εκτίθενται έως 5/4/2015 στους δρόμους της παλιάς πόλης του Ναυπλίου που ορίζονται από τις οδούς Αμαλίας και Μπουμπουλίνας.
 Καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης λειτουργήσαν εργαστήρια σε ανοικτούς και κλειστούς χώρους, ομιλίες και θεατρική παράσταση με θεματικό άξονα τη Γελοιογραφία και το Σκίτσο.
Η τελετή απονομής των βραβείων και των επαίνων πραγματοποιηθηκε την Κυριακή 29/3/2015, στις  στο θέατρο ΤΡΙΑΝΟΝ στο Ναύπλιο.
Η Kριτική Eπιτροπή αποτελείτο από τους : ´Εφη Ξένου, γελοιογράφο Μιχάλη Κουντούρη, γελοιογράφο Ηλία Μακρή, γελοιογράφο Βλάντιμιρ Ραντιμπράντοβιτς, εικονογράφο Μιχάλη Αντωνόπουλο, εικονογράφο 

Τα βραβεία των ενηλίκων απονέμονται στους : 
Α ´ βραβείο : Γεωργία Τζαζή 
Β ´ βραβείο : Δημήτρης Σωτηράκης 
Γ ´ βραβείο : Χρήστος Γούσης 
Οι μαθητικοί έπαινοι απονέμονται : 
Α ´ βραβείο Μαρίνα Μπόμπου 
Β ´ βραβείο Μάνος Γιαννάς
Γ ´ βραβείο Δήμητρα Μπιτινή
Τα βραβεία απένειμαν στους τρεις πρώτους που διακρίθηκαν, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και ο Δημοτικός Σύμβουλος Π.Χρηστίδης
Συγχαρητήρια στους μαθητές του εικαστικού εργαστηρίου που σάρωσαν τα βραβεία στο 3ο πανελλήνιο διαγωνισμό γελοιογραφίας 2015 ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ, όπως και στον δάσκαλό τους Κυριάκο Μακρή που τους εκπαιδεύει στο σκίτσο !!!

ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου