ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Σοφία Μαντά: Η Ναυπλιώτισσα μετρ των σανδαλιών αποκαλύπτει τα μυστικά του απόλυτου καλοκαιρινού υποδήματος!


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 16.6.15 | 
Της Κατερίνας Θεοδωροπούλου

 Μέσα σε μικρό διάστημα έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα brand συνώνυμο του υπέροχου στυλ. Τα σανδάλια της Σοφίας Μαντά έχουν κερδίσει την πρώτη θέση στο βάθρο της γκαρνταρόμπας κάθε γυναίκας τόσο λόγω των ιδιαίτερων σχεδίων όσο και λόγω των μοναδικών υλικών τους. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο που τα προτιμούν σε κάθε τους εμφάνιση επώνυμες κυρίες, όπως η Δούκισσα Νομικού και η Νάντια Μπουλέ.  Η όμορφη Ναυπλιώτισσα, λοιπόν, που κρύβεται πίσω από τα μοναδικά αυτά υποδήματα, ανοίγει τα χαρτιά της και μοιράζεται συμβουλές και tips για κομψότητα… σε κάθε βήμα! 
Ποια είναι τα τελευταία trends στα σανδάλια; 

Το πιο hot trend του φετινού καλοκαιριού αναμφίβολα διεκδικούν τα gladiator sandals. Αναπόσπαστο κομμάτι κάθε εμφάνισης μπορούν να συνδυαστούν με ένα τζιν σορτσάκι, για τις πρωινές μας υποχρεώσεις, μέχρι με ένα κοκτέιλ φόρεμα για την βραδινή μας έξοδο. 
Σε αποχρώσεις και υλικά τι να προτιμήσουμε; 

Πρωταγωνιστές στη γκάμα των υλικών είναι το δέρμα φιδιού σε παλ αλλά και έντονους χρωματισμούς. Από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι τα κορδόνια, που χαρίζουν εξτρά θηλυκότητα. Δυναμική είσοδο, όμως, κάνει ένα παραμμελλημένο χρώμα για το καλοκαίρι, το μαύρο, που παραπέμπει σε πιο ροκ αλλά εξίσου σικ εμφανίσεις.

Πρότεινε μας δύο ζευγάρια παπούτσια που δεν πρέπει να λείπουν από τη «γκαρνταρόμπα» μιας γυναίκας τώρα το καλοκαίρι…

Σανδάλια με χρυσές λεπτομέρειες, σίγουρα, θα αναβαθμίσει και το πιο απλό σας λουκ. Αντίστοιχα, αυτά με τη διακριτική λάμψη των στρας, αποτελούν ιδανική επιλογή για τα θηλυκά . 
Θεωρείς ότι τα φλατ σανδάλια μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας; 

Ναι.. αναμφισβήτητα ναι! Τα σανδάλια που σχεδιάζω δεν έχουν ώρα, μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες, αλλάζοντας μόνο το ντύσιμο. Αποτελούν πασπαρτού κομμάτια, συμπληρώνουν και απογειώνουν κάθε στυλ, ξεκινώντας από έναν πρωινό καφέ μέχρι την πιο ιδιαίτερη μέρα κάθε γυναίκας, που είναι ο γάμος!

Για το τέλος… Υπάρχει κάποιο μυστικό στο κομμάτι των υποδημάτων για να φαίνονται πιο ψηλά τα πόδια μας; 

Τα σανδάλια σε nude αποχρώσεις ή αυτά που δίνουν την αίσθηση, λόγω του σχεδιασμού τους, της ανοδικής πορείας μπορούν να δημιουργήσουν την οφθαλμαπάτη ενός πιο καλοσχηματισμένου ποδιού!

ΠΗΓΗ : " http://www.argolikeseidhseis.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου