Λίγο πριν φύγει από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, για να πάει Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες, ο Κωσταράκος, με την έγκριση Καμμένου, βάζει στα μπράτσα των ανδρών και γυναικών των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων τους Αγίους Προστάτες των αντίστοιχων Όπλων, δηλαδή του Ταξιάρχη Μιχαήλ στην Πολεμική Αεροπορία, του Αγίου Γεωργίου στον Στρατό Ξηράς, την Αγία Βαρβάρα στο Πυροβολικό και τον Άγιο Νικόλαο στο αήττητο Πολεμικό Ναυτικό μας!

Τα σήματα αυτά θα μπορούν στο εξής να κοσμούν τις στολές μάχης και ασκήσεων όλων Στρατιωτικών σε προαιρετική βάση, δυναμώνοντας και σφυρηλατώντας τις ψυχές, λίγο πριν τα μεγάλα επερχόμενα γεγονότα!
Τα θαύματα της χιλιόχρονης Βυζαντινής Αυτοκρατορίας μας, του 1821, του 1912/13, του 1940, είναι ακόμη ζωντανά και συγκλονιστικά και αποδεικνύουν την μεγάλη βοήθεια που έχει ο λαός και ο στρατός μας από τον Παντοδύναμο Χριστό με τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου, του Ταξιάρχη και των Αγίων Νικολάου, Γεωργίου και Βαρβάρας, όταν διαφυλάσσει την ευσέβεια, την Πίστη, την αγνότητα, το νικητικό σημείο του Σταυρού, το «εν τούτω Νίκα», που κοσμεί την Ελληνική Σημαία, το Εθνόσημο και τις Πολεμικές Σημαίες, Διακριτικά και Επιράμματα!

Εύγε!