ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου των Αθηνών οι S-300 !

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: March 13, 2014 at 9:00 am, Last Updated: March 13, 2014 at 1:06 am
Παρέλαση της 25ης Μαρτίου των Αθηνών οι S-300
Η συμμετοχή της 11ης Μοίρας Κατευθυνόμενων Βλημάτων στην παρέλαση έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς μετά από χρόνια αβεβαιότητας και δυσκολιών, η πρόσφατη βολή του συστήματος ήρθε να επιβεβαιώσει την επιχειρησιακή ετοιμότητα του συστήματος, θέτοντας πλέον την αξιοποίηση των S-300 μέσα στο δίκτυο της ελληνικής αεράμυνας σε νέες βάσεις.
Την δυνατότητα να δουν από κοντά το ρωσικό αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα S-300 θα έχουν οι Αθηναίοι αλλά και όσοι άλλοι παρακολουθήσουν τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου!
Κι αυτό γιατί για πρώτη φορά, από την ημέρα που εγκαταστάθηκε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Κρήτη, το σύστημα θα παρουσιαστεί επίσημα στους Έλληνες πολίτες συμμετέχοντας σε στρατιωτική παρέλαση. Όπως είναι γνωστό, λίγο πριν τη δύση του 2013 για την 11η Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων ανέτειλε μια νέα εποχή καθώς πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη βολή των S-300 στη χώρας μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ένα αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού παραλαμβάνει από το λιμάνι του Ηρακλείου το μέρος του συστήματος και συγκεκριμένα τους εκτοξευτές και τα οχήματα υποστήριξης που θα πάρουν μέρος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη με τη συμμετοχή και προσωπικού του Λιμενικού Σώματος προκειμένου όλα να κυλήσουν βάση του σχεδιασμού που υπάρχει.
laetos5Η συμμετοχή της 11ης Μοίρας Κατευθυνόμενων Βλημάτων στην παρέλαση έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς μετά από χρόνια αβεβαιότητας και δυσκολιών, η πρόσφατη βολή του συστήματος ήρθε να επιβεβαιώσει την επιχειρησιακή ετοιμότητα του συστήματος, θέτοντας πλέον την αξιοποίηση των S-300 μέσα στο δίκτυο της ελληνικής αεράμυνας σε νέες βάσεις.
Υπενθυμίζουμε πως και για το 2014 σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί ακόμα μια βολή του συστήματος, στο Πεδίο Βολής Κρήτης όπως έχει ανακοινώσει άλλωστε και η ηγεσία των ΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου