ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Μεγαλύτερο το ποσό που απέκρυψε ο Χένες

ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ 27 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

13/03/2014
Στα 27 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το ποσό που απέκρυψε ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου Ούλι Χένες.
Ο Χένες, ο οποίος αρχικά κατηγορήθηκε ότι απέκρυψε 3.5 εκατ. ευρώ, ομολόγησε πως απέκρυψε σχεδόν πενταπλάσια χρήματα (18 εκατ. ευρώ) από αυτά για τα οποία διώκεται και έπειτα μία επιθεωρητής της εφορίας υποστήριξε ότι τα επίσημα έγγραφα που η υπεράσπιση του Χένες παρουσίασε, αποδεικνύουν ότι το σύνολο του ποσού είναι ακόμα υψηλότερο.

Το USB Stick που παρέδωσε η υπεράσπιση στον εισαγγελέα ήταν -σύμφωνα με την επιθεωρητή, αποκαλυπτικό ως προς τις ημερομηνίες κίνησης των λογαριασμών του Χένες, με αποτέλεσμα οι "εκκρεμότητες" του να... εκτοξεύονται στα 27 εκατομμύρια, με την εφημερίδα «Bild» να έχει ως κεντρικό θέμα την υπόθεση του Χένες με τίτλο «Απληστία δίχως όρια...».
Έτσι η επιθεωρητής κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου ότι μέσα σε λίγα χρόνια ο πρόεδρος της Μπάγερν αποκόμισε από χρηματιστηριακές συναλλαγές μυθικά κέρδη που ανέρχονται σε 30εκ. ευρώ, ενώ υπάρχουν ακόμα 150εκ. ευρώ που εμφανίζονται σε λογαριασμό του στην ελβετική τράπεζα Vontobel.
«Λυπάμαι βαθύτατα για το παράπτωμά μου. Κάνω ό,τι μπορώ για να αφήσω πίσω μου αυτό το δυσάρεστο κεφάλαιο. Χαίρομαι που όλα βγαίνουν στο φως» είπε ο Ούλι Χένες.

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου