Ο λόγος για έναν 30χρονο από το Μπαγκλαντές, που σύμφωνα με καταγγελία εθεάθη να θωπεύει ένα 3χρονο αγοράκι στα γεννητικά του όργανα έχοντας κατεβάσει την πάνα του μωρού, και όταν ρωτήθηκε για την πράξη του απάντησε απλά πως κάτι τέτοιο είναι συνηθισμένο στη χώρα καταγωγής του.
Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν τον 30χρονο το βράδυ του Σαββάτου, μετά την καταγγελία που έγινε από τη γιαγιά του μικρού αγοριού, και πλέον ο άνδρας βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου.
Όλα ξεκίνησαν όταν η γιαγιά του 3χρονου αγοριού διαπίστωσε ότι το παιδί είχε αφήσει την οικογενειακή εστία και είχε πάει σε γειτονικό σπίτι, όπου διαμένει ο 30χρονος. Όταν η γυναίκα αναζήτησε το εγγόνι της στο διπλανό σπίτι είδε ότι ο άντρας είχε κατεβάσει την πάνα του παιδιού και το θώπευε χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
Μετά το αρχικό σοκ, η γυναίκα ενημέρωσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα τον 30χρονο, ο οποίος φέρεται να παραδέχτηκε την πράξη του, δικαιολογώντας την όμως ως κάτι… συνηθισμένο που γίνεται στη χώρα του.
Ήδη ο 30χρονος έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ η απολογία του αναμένεται αύριο Τρίτη.
Πηγή: neakriti.gr