ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Πυρηνικά Ρωσσικά υποβρύχια αγοράζει η Κίνα

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   "

Posted: March 31, 2014 at 9:30 pm, Last Updated: March 31, 2014 at 6:43 pm
pirinika-rwssika-ipovrixia-agorazei-i-kina Η Ρωσία χρειάζεται την διπλωματική μας βοήθεια και εμείς σαν αξιόπιστος εταίρος θα την δώσουμε . Οι Δυτικοί κατάλαβαν πως ο Πούτιν είναι ένας αληθινός Τίγρής που πολύ απλά και γρήγορα σταμάτησε την Παγκόσμια Ηγεμονία τους ”

Συμβαίνει τώρα, Μυστικές εντατικές συνομιλίες Ρωσίας-Κίνας για την υπογραφή βαρυνουσας στρατιωτικής και στρατιωτιοτεχνικής συμφωνίας , αποκαλύπτουν τις τελευταίες ώρες Ρωσσικά μμε επικαλλούμενα πηγές της Κινεζικής Κυβερνήσεως, ενώ αναφορά κάνουν και οι Global Times του Πεκίνου.
Στην συμφωνία περιλαμβάνεται η αγορά από την Κίνα , Ρωσσικών πυρηνοκίνητων υποβρυχίων με μεγάλη ισχύ πυρός.
Μήκος 155 μέτρα εκτόπισμα πάνω από 20.000 τόνους και μεταφορά 24 πυραύλων Κρούζ R-700 Granit , κάθε ένας από τους οποίους μπορεί να μεταφέρει πυρηνική κεφαλή των 500 KT !!!, μετατρέποντας έτσι το πολεμικο ναυτικό της σε κυρίαρχο παίκτη στην ασταθή περιοχή της Άπω Ανατολής.
Στην συμφωνία εξετάζεται η δυνατότητα της από κοινού ναυπήγησης πολεμικών πλοίων όλων των κατηγοριών με σκοπό την κυριαρχία των δύο ναυτικών στους Ωκεανούς από την επόμενη δεκαετία.
 Η Ρωσία χρειάζεται την διπλωματική μας βοήθεια και εμείς σαν αξιόπιστος εταίρος θα την δώσουμε . Οι Δυτικοί κατάλαβαν πως ο Πούτιν είναι ένας αληθινός Τίγρής που πολύ απλά και γρήγορα σταμάτησε την Παγκόσμια Ηγεμονία τους ”, αναφέρουν οι Global Times του Πεκίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου