ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

H Ομογένεια ”τίμησε” με την…απουσία της την παρέλαση στην 5η Λεωφόρο


ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     " 

Posted: March 31, 2014 at 8:32 pm, Last Updated: March 31, 2014 at 5:47 pm
parelasiny-400x270
Ξεδιάντροπη εκμετάλλευση της εθνικής επετείου γιά εμπορικούς και άλλους σκοπούς
”Εμποροπανήγυρις” κατάντησε η ελληνική παρέλαση στη Νέα Υόρκη γιά την 25η Μαρτίου.

Η χειρότερη και μικρότερη ελληνική παρέλαση γιά την 25η Μαρτίου, που έγινε ποτέ στη Νέα Υόρκη. Μικρή συμμετοχή κόσμου (παρελαύνοντες και θεατές δεν ξεπέρασαν εφέτος τις 8.000 – περισσότεροι οι παρελαύνοντες από τους θεατές), μεγάλο το κόστος (325.000 δολάρια) γιά ένα ”καρναβάλι” που βαφτίστηκε παρέλαση γιά την 25η Μαρτίου, ενώ την ίδια ώρα ελληνικά σχολεία στη Νέα Υόςκη, κλείνουν. Οικονομικό κέρδος γιά την τοπική διοργανώτρια Ομοσπονδία πάνω από 120.000 δολ.
Χορηγίες επιχειρήσεων που πρόβαλαν με ”παρελαύνοντα άρματα” τα προϊόντα τους (π.χ. 60.000 δολ. από γιαούρτι ΦΑΓΕ), ενώ δεν συμμετείχαν ιστορικοί σύλλογοι εξαιτίας ”αλχημειών” γιά εμπορικούς λόγους στην σειρά παρέλασης.
Γιάννης Κατσιματίδης, Αρχιεπισκοπή και οι ανίκανοι-αστοιχείωτοι της Ομοσπονδίας, μετάτρεψαν από 2007 την εθνική παρέλαση σε ”εμπορικό καρνάβαλο”, με αποτέλεσμα η Ομογένεια, χρόνο με τον χρόνο, να απέχει.
‘Ελλειψη σεβασμού στους Εύζωνες της προεδρικής Φρουράς, τους οποίους οι της Ομοσπονδίας χρησιμοποιούν ανεύθυνα.
Η μετάδοση της παρέλασης από τοπικό μικρό αμερικάνικο τηλεοπτικό κανάλι που είχε στήσει εξέδρα σχεδόν απέναντι από αυτήν των επίσημων και έπαιρνε δηλώσεις, ακόμα και την ώρα που παρέλαυναν οι εύζωνες (με πολύ ”ώπα” και ”γειά σου”), ευτέλισε την παρέλαση.
Εκεί παραδίπλα και άλλη εξέδρα όπου τραγούδαγαν ο Μάριος Φραγκούλης και άλλοι.
kalami.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου